Tsss..!





Inte för att skryta, meeeen, så här gör jag varje morgon efter jag vaknat, som en del i min morgonritual! :) Mest för att få igång kroppen lite och bli redo för en ny utmanande dag..
Yeeah right!






Lindex

image249

Nu har även Lindex börjat med näthandel! Klicka in på deras hemsida och se om ni hittar ngt fint :)


Thöörsdaj!

image248


Vaknade sent idag, ca 10.30.. Sköönt! Upp och pilla med räkningar (verkligen inte kul denna månaden!). Ringt Laholm om mina vikarierande timmar. Lönen? Ja, den kommer nästa månad! Buuhää, behöver dem denna månaden.. Så jag fick efter en dusch lägga mig bredvid min sambo och klaga över situationen.. Efter en del klagande och hans omvända psykologi blev jag på bättre humör. :)

Hämtat tvätt, städat, slått in packet! Men jag har Plentyful kvar att göra idag. Ska packa så det är klart, och skriva en slutsats! Tyvärr så är det trist väder idag. Grått. Men det ska inte hindra mig, för det behöver verkligen dammsugas här. Det ska vara rent när jag lämnar lägenheten innan jag åker till Åmål imorgon. Wiihoo, ska träffa Emelie över en Falafel/Langos! Värt att åka hem bara för det. Emelie alltså! ;)

Och på tal på fest. Det är inte ofta det händer, men när det väl gör det. Ja, då kommer allt på en gång! (Känns så med det mesta!) Blev bjuden på förfest av Linda B och minst 3 fester till.. VART ska jag ta vägen!?

Haha, hittade vårat gamla Nintendo spel förrut. Blev så jäkla sugen på att spela Super Mario 1-3!

Ladies and Gentlemen.

Bye.


Silverrrr..!

image245
image246


image247

Från have2have.se




Rihanna


image244

Rihannas nya album Good Girl Gone Bad föll mig direkt i smaken. Riktigt dansvänlig. Perfekt för tjej-förfesten..!


Till helgen.

Ja, min plan är att köpa enklaste vita toppen på Gina Tricot. Sno runt ett svart band under bysten, svarta stuprör och mina pumps! Klart.. :)

image241image242image243


Eiech and Äm!

image234image235image236image237image238image239image240   En liten sommarbeställning från H&M! =)




"It wasnt mee!"

Vi fortsätter med det roliga ;)

Ska inte avslöja hur många ggr jag själv har försökt få till det skrattet (för det vet jag inte, haha!). LYSSNA ORDENTLIGT!

"You always have respect to those who smokes and for those who dont"

"No problem to take this picture, no problem for mr Bush ore mr Blair to see this one. You just let them know, like Shaggy would say; It wasnt me!"


http://www.youtube.com/watch?v=c8Ot8-Lj-Ss



Nu får ursäkta min humor! ;) obs! ni måste ha konto för att kunna se..


haha.. dagens roliga..

Jag har skrattat åt mycket idag, men detta var det sämsta roligaste ;)


En man som pratar om gaseller i Room Service pratar med en svensk på knaklig engelska, och ska förklara att gasellerna förökar sig fort:

- Yeah, and they grow plentyful!

Det ordet ska jag börja använda!


image233


Vad det dumt eller?

Har precis ringt Laila i Laholm och berättat att jag förmodligen inte kommer hinna med att jobba 50% + plugga 100%! Att jag sedan mer eller mindre idgar välgörenhet (jag får betalt för knappa 2 mil, när jag åker mer än 6 mil, får inget förslitningsersättning, och kommer knappast komma upp i 7000:- att dra av på deklarationen!) nämnde jag inte. =/ Fegis!

Iaf, ska ringa The Boss på Kulturskolan imorgon och berätta för han. "Hej! Jag hinner inte. Hej då!"

Dessutom är jag inte helt 100 på om jag vill plugga lr inte. Men valmöjligheten har jag.  Halmstad dansklubb har legat på om att jag måste meddela vilka dagar jag kan och ska förhandla med Laholm blablabalbalblablabla!

Om jag nu väljer att INTE börja plugga, då får jag helt enkelt skaffa ett deltidsjobb (eller heltid) och jag kan vara kvar hos mina skitungar på dansskolan här. Jag är lite poppis! ;)

Men jag må säga, att det kändes inte helt rätt och jag har haft många samtal med mamma om Laholm. Jag vill inte binda upp mig på en tjänst NU. Man vet aldrig vad som händer till hösten. "She´s like the wind"... :)

Fruktansvärt tråkig läsning, men sådant är livet ibland! Man får prioritera..

Nu hoppas jag på att mannen med den suveräna lägenheten i Älmhult svarar nästa gång jag ringer! :)

Och på tal om ingenting! Den söta lilla Madde som är bort sen några veckor, är egentligen bara ett av tusen barn som försvinner om dagen. Om dagen!! Vad får folk att kidnappa barn..? Näe, tänker inte gå in på det mer, jag blir bara förbannad!!




image232



Dag 2!

Mina ögon ser fortfarande Kines-aktiga ut. Kan det inte försvinna så jag kan gå utanför lägenheten.

Igår fick jag faktiskt massage av min sambo. Mitt i tenta-perioden! ;) Visst, roligare att få än att ge, men jag fick oxå ge massage. SEN tittade vi på Dum, Dummare! haha.. Otroligt bra film. Tröttnar aldrig. Förutom lite på slutet, eftersom jag tydligen somnade ^^,

Idag då? Tja, sätta in alla räkningar i pärmen (allt ska vara på ett ställe! inte ha det slarvigt) som kom på posten. Ingen rolig månad. Trodde jag hade få räkningar, men de kommer som brev på posten just nu! hahaha! Jag tror jag får skicka tillbaka mina rosa stövlar.. :( Äh, inget att hänga läpp för egentligen. NÄR skulle jag använda de?

Mest undrar jag på om jag ska fortsätta med sunk-stilen idag. (pyjamsbyxor, för liten t-shirt, oborstad hår, osminkad, disk överallt, nerdragna persienner, kläder överallt, A, you get the picture!) Blir nog så fram tills J kommer hem från tentan och är glad/arg (beroende på hur det gick såklart) och hur stor hans initiativ-förmåga är just idag. =P

image231

My eyes!!

Igår kväll ville jag ta ett bad, var jääääättelängesen! Så det gjorde jag. Bara att jag blev påmind om varför jag inte tar bad, det börjar kliiiiia! Men jag klarar mig levande ur badet & duschen. Efteråt får jag dock se att mina ögon blivit röda.. TÄnkte inget mer på det!

3 minuter senare var mina ögon lika stora som golfbollar!! Trodde det var tårkanalen som var proppad, så jag försökte mitt bästa att grina (det var inte så svårt när jag såg hur jag ser ut..!) Är det inte bättre imorgon, då åker jag till Dr Doktor! ;) Jag ser ungefär ut som en misshandlad kines.. :(

Sååååå, jag fick ringa mig sjuk till jobbet idag. Big NO NO att stå bland ungdomar  med dessa ögonen..!

Kan inte gå till Ica och hämta ut paket + köpa "sjuk&skadad-mat". Livet är gott!

Tandnoja!

Jag har i några nätter drömt om olika happenings med mina Tänder! Kanske är rädd för tandläkaren helt plötsligt nu när jag är 20 och måste betala för mig =/

Iaf, inatt drömde jag om att jag jobbade på ngt typ av äldreboende. Helt plötsligt känner jag kanten av min hörntand med min tunga (ni vet, så det känns när en tand är lös!) och jag blev jätteorolig. Jag yrar runt och ringer min mamma, så *pooop* lossnade tanden! Där stod jag med min hörntand i handen.. Hilfe!

Så pinsamt nog har jag fått noja över mina tänder idag. Borstat dem jättenoga imorse + flourskölj. Efter att jag ätit mat nu på eftermiddagen, blev  jag tvungen att borsta tänderna igen + tandtråd med flour + floursköljning. HAHA!
Nu ska jag inte borsta dem förrön det är läggdags..!
 
Eller är det något annat jag oroar mig för i drömmarna? Iaf så har jag fått tummen ur och börjat sköta tandisarna! Och det är väl bara bra.. =)

image230





Ojoj!

Idag har jag varit lite flitig. Rivit ur min garderob och sorterat ut en massa kläder jagintevillha/inte passar och lagt i en bättre ordning. Sen självklart, dagens städning, som jag gör nästan varje dag: Plocka ur/i diskmaskinen, bädda&städa i tv-rummet/sovrummet och kanske en sväng med dammaren! :) Städnarkis!

Iaf så ringde Fredrik som är i Halmstad med en polare och hälsar på en ANNAN polare, att vi skulle komma dit. Och det gjorde vi! Jag lekte med en hund, fick en cider och ännu en när vi skulle cykla in till stan! ÄNNU en fick jag på Cafeets uteservering + att jag beställde in en nachotallrik! hahaha! Och jag som inte är van med alkohol (så ofta iaf!) känner mig lite mysig i kroppen ^^, haha..

jaa.. det har börjat blivit mörkt, och Marika är godissugen. Meeeen neeeej! Inte bygga på "the lovehandles" mera ;)

Natti natti!



guud!

Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller skrika!

Fick ett mail precis:


Hej jag har lagt märke till din annons och har det
rätta för dig...
en etta fullt möblerad i centrala älmhult. jag ska
resa bort i ett år så du kan få hyra den hur länge
du vill för endast 600kr i månaden och allt ingår
även bredband.



Varför jag blir så confused är:

- Detta innebär att jag faktiskt KAN jobba på ikea?
- Hur ofta får jag egentligen träffa my man? Ge mig mitt schema.
- Ska jag verkligen ta alla 7 veckor?
- Om jag får jobb i Åmål nu då?
- Tänk om det är en sunklägenhet och en knarkare/mördare som har lägenheten?
- Vad gör man i Älmult förutom att jobba?
- Bredband? Jag har ingen egen dator..
- Så man kan alltså cykla till Ikea?
- Mami, jag blir ju ensam i Älmhult!
- snurr, snurr, snurr i huvudet!!!!

Nu vill jag att J kommer hem igen, prata med han/prata av mig och sen ringa mamma! haha, mamma är min wonderwall! 

Vad är det jag funderar på egentligen?!


image170


Red day


Ledig och ensam idag. J pluggar hårt inför terminens sista tentor. Avundas han inte! Har hämtar mina paket. Ett var i Andersberg (hellooo invandrare!) och affären fanns inte med på hitta lr Eniro, så jag fick ringa och höra vart det låg. Jag fick iaf min Lancome hudkräm. Ivrig att testa den, så jag tog bort allt smink och kletade på nya krämen. Åhhh, som godis för min hy! tss..

image224

Sen glömde jag mobilen med koden så jag kunda hämta mina gummistövlar. Så först hem och hämta den. Then my boots! ;)


image225 image226

Haha, ni vet godiset jag fick häromdagen. Det är SLUT! Dels J & några av hans vänner smakat (och det var meningen!) och sen är jag jävligt glupsk när det gäler godis. Icke spara här inte!

image227 image228


Och apropå sugrören med smak.
J tyckte de var goda! Så ingen rolig min från han inte.. :)

Och för mer än en vecka sen, fick jag min premie från Tara (jag ger själva tidingen till mamma, haha!)

image229

Kanske inte produkter för min hy, eftersom de är till "äldre", men sminkborttagningen och ansiktsvattnet går finfint! 

Näe fy fn, nu ska jag se klart "Road Trip" med Brittan som går på en norsk kanal.. Sen ska jag träna med Carmen! ;)


Tjingeling!


Trött kl.07.30

hahaha! Jag är så elaaaaak! Vi skulle ha telefonmöte 08.00 imorse med Ledarskapsgruppen, men Marika har inte stigit upp tidigare än 09.30 de senaste veckorna (jag har det förträffligt bra!) och orkade inte masa sig upp tel telefonen. Va tusan, jag säger inget ändå! Dessutom har vi redan bestämt vad vi ska skriva om.. Så, ja!


Var i Laholm på möte 11.00 med Johan på Kulturskolan. Man undrar om han inte skulle kunna vara lillebror till Sofia W. ;) Ska jobba kanske 50% till hösten där, och det blir bra, med tanke på att jag kanske

- ska plugga
- Kan ju söka jobb på ett annat ställe dagtid
- Fortsätta jobba på Halmstad Dansklubb.

Jag tog mig hem, en helt annan väg än jag kom (dvs. inte E6:an) och det gick smidigt. Men alldeles strax ska jag bege mig ut till bilen för att vikariera de sista 2 timmarna åt Laila. Gott!

Nej, time to byta kläder!


Riktigt, jävla mycket godis!

Eftersom jag är en Buzzador, har jag ny äntligen fått riktigt, jävla mycket godis! Och så sent som igår kväll satt jag och berättade för J hur mkt jag avundades min kusin som liten, att hon alltid hade en gigantisk skål med godis prydligt på en hylla.. ^^,

Jag ska smaka på Malacos nya Truly godis. :)
 
- 30% mindre socker
- äkta fruktjuicer och äkta lakritsrot
- endast färger från naturen och inga konstgjorda sötningsmedel.


Har än så länge bara smakat på Black Truly & Truly Smoothy. Har fått 5 originalförpackningar och en himla massa provpåsar. Om ni är snälla och frågar, kanske jag skickar några prover ;) Bilder kommer sen!


image222image223


Åh fy fn!


Köpte de där nya sugrören med olika smaker till mjölken förrut. Jag tål söt mat, men detta tog ta mej tusan priset! BLÄÄÄÄ!
 Så nu står det på teve bordet, och väntar på en rejäl revansch mot J (som lurade i mig Schweppes häromdagen!) och se hans min.. ^^, Im evil!

image221
image220

Nej, jag bor inte i Tyskland. :) Lånade bilderna från Google.


Måndag


Måndag: Jobba på Örjanskolan 13.30, telefonmöte med Ledarskapsgrupp
Tisdag: Jobba i Skottorp 16.10
Onsdag: Möte i Laholm med Kulturskolan 11.00, jobba i Skottorp 16.10
Torsdag: Röd dag, ledig
Fredag: Ledig

mitt schema är inte så fullspäckat ändå ^^, haha! Annars fortsätter väl jakten på ngt att bo, i Älmult. *suck*






Gummistövlar!




Nu är de äntligen snart i min ägo ^^,






image217image218image219




från have2have.se




Britney comeback

Jag vet, mycket Britney, men jag har fastat på Youtube. :)


Är detta Britneys nya tro?

image216


Britney Spears & Michael Jackson


Hade inte det här varit The Thing att se live..? Tänk er, Brittan har fått uppträtt med de största; Madonna & Michael. Dessutom har hon den läckraste kroppen jag sett här.. typ, GE MIG!


Kolla in Britney & Michael




Jajjamän!



Läste i Fridas blogg att bandet Kid Down (hell yeah, her boyfriend!) skulle vara med på Mycket mer än Müsli på MTV idag. Missade det dock imorse (njaee, jag sov med gott samvete!) men tittar faktiskt på det nu. Och jag som trott hela tiden att Åmålsbor pratar "ren" svenska.. ^^,

Laddar ner Blades of Glory och Zodiac, så jag har att titta på när J har overallsinvigning ikväll. Dessutom tycker jag att det ska sluta regna i lilla Halmstad, så jag kan köpa maaat till min skrikiga maaaage!

image214 image215

Hej!

42875-129

Igår var jag riktigt rastlös, och det brukar jag inte vara. Fick slösa lite energi på att dansa runt i lägenheten med ipoden, samtidigt som jag såg J himla med ögonen (vaddå, var jag irriterande?!) haha! Sen fick han ett stolle-ryck och började planera min höst med Basåret, dra fram böcker (han läste det förra året) , visa uppgifter och värst av allt, jag skulle lösa en uppgift! Då var det min tur att himla med ögonen ^^, Men gulligt att han är så engagerad!

Somnade nog halv 2 till slut. Vaknade 10 när posten kom, och fick en avi. Tydligen från tidningen Tara (prenumerarar på den 3 nr för att man fick ngt fint i premie, har jag för mig!), så den ska jag hämta ut sen.

Men just nu överväger jag att ringa mamma!

Meeeen NEEEEEEEEJ! Herregud, Mc Steamy (Eric Dane) från Greys Anatomy är med i Ellens talkshow. *dreggel*

Baj Baj! ;)

image213

McSteamy kommer ur duschen, efter att ha "varit" med McDreamys fru. Behöver jag nämna att jag spolade tillbaka X antal ggr när jag såg avsnittet..! :)




Honey, Im hoooome!




image212



Så nu har jag jobbat i Laholm. Lokalen var inte alls som jag väntat mig, lite sämre, men samtidigt bättre än vad jag är van vid här i Halmstad. Eleverna var jättegulliga & snälla, bäst av allt lättroade och arbetsvilliga. Like it! Nu är det bara nästa vecka kvar, och jag ser fram emot att få träffa de duktigaste eleverna på tisdan.. iiiihhh!

Jag kom hem levande iaf. När det blåser här söderut och man kör E6:an, undrar man ju om det är fel på bilen eftersom den blåser sida till sida (låter mer dramatiskt än det är!).

Ibland blir jag bara glaaad och kär på nytt. Blev liiite ledsen när J åkte och kolla hockey hos en friend ikväll, men så ringde han och frågade om jag skulle ha mat eftersom han sket i hockeyn. Niiice! Så nu slipper jag laga mat (var iof J´s tur) och får en hemmakväll med hjärtplasket (igen!).  Kanske hinner plocka i diskmaskinen innan han kommer, så slipper han undan ännu en gång.. Meeen, jag är ju 32 oxå (att döma av vuxentestet!).. ^^,






Onsdag

Glömde totalt bort att det var onsdag = seminarium på msn med Ledarskapsgruppen + lärare! :) Jag var ute och gick istället och planerade eftermiddagens lektioner.. Stabilt!

Inte hänga läpp för det, utan nu ska jag duscha, göra lite lunch, sen blir det till att bränna fräscha skivor!

Ha en bra dag!


Vuxen?

Kolla om du är vuxen på http://www.vuxenpoang.com/


Själv fick jag detta resultat:

Din vuxenpoäng är: 17.5


Din ålder borde vara 32.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haha, vad säger man?! Jag veeet att jag är lite "gammal" och borde kanske bete mig som en i min ålder och sluta leka "mamma"! :)

Tekniskt basår; nörd!



Nu har jag gjort det - anmält mig till Tekniskt basår! Om jag börjar till hösten eller om ett år, får vi se till hösten. Att söka gör ingen skada..!



Apologize

Bland de 20 mest spelade i min iPod

Timbaland feat. One Republic - Apologize


Formation

Om vi hade varit nästintill renodlade balettdansare och haft denna koreografin på VM 2005 i Slovakien, då hade vi vunnit istället för en 7:e plats!

Kolla in!

Eller varför inte Madonna-tema? ;)

Kanske lite latino?

Haha, nu vet ni vad jag har för mig de närmsta timmarna! ^^,

Frustrerad!

image211


Åhh, här tyckte jag att jag var smart och beställde tågbiljetter till Laholm imorgon dit&hem. 82 kr för bägge turerna. BRa, tänkte jag, då slipper jag ta bilen! Men NEJ, danslokalen ligger utanför Laholm, i SKOTTORP rättare sagt.

Åhhh.. Som tur är går det att ångra sina biljetter på nätet, och gjorde precis det. 72 kr back. Så 10:- till SJ. Kul!

Bläbläblä!

H&M

Lite godbitar från H&Ms höstkatalog. Träningskläder, skor, jackor.. You name it!





Ösregn

image187


Regnet bara öser ner här, och exakt hur härligt är inte det?! :) Begav mig direkt från sängen till madrassen i tv-rummet (J vill tydligen inte bli sjuk, haha!) och kröp ner under täcket med en stor collegetröja, glass och höstens katalog från H&M som damp ner i brevlådan imorse. Har redan ögnat igenom den en gång, och kan säga att de har riktigt fina kläder! Så nu ska jag kolla igenom en gång till =P

Känner mig inte helt 100, så jag får ta en lugn och mysig hemmadag under täcket. Ohlala, jag har det gött!

Pixlar!

image181

lördag och syster Nikki & Freddan är på besök.

image182

Ojoj, Marika kom äntligen in på Lilla Helfwetet, men ack så tomt det var!

image183

Marika ärvde dubbelhaka, medan Nikki fick skrattgropar!

image184

Cidern blev en mikrofon i brist på annat! Ps. billig cider oxå! haha! Ds.

image185

Så blev det måndag & valborg. Dax för ännu en partykväll! Blev dock ej så .. :P

image186

Världens bästa systrar på vikenborg!

Mätt som en plätt!

image179



Jag orkade faktiskt ta mig till Hemköp och köpa mjölk till lasagnen efter en lååång dusch.. Har tom gjort lasagnen, och jag får faktiskt berömma mig själv *klapp på axeln*. Smakade riiiktigt gott! Annars har jag suttit och kurat mig med en flaska Loka och lite godis (godis är min terapi!) med datorn i knäet och småkikandes på tvn.

Nu känner jag mig faktiskt mycket bättre!

Kollade in avsnittet från Stina med Ebba Von Sydow. Tjena! tjejen tjänar runt 50 000:- kr/mån. Iof, skatt på det oxå! Hade gärna suttit ned och prata med henne, hon verkar klok och rolig på ngt sätt.. På onsdag gör de om i hennes lägenhet i Roomservice. Inte missa!

Funderar på om jag är tillräckligt mkt bättre för att träna med Carmen Electra & Fit to strip nr 2. Gryyyyyyymt bra styrkeövningar. Köp eller ladda ner den! Men jag kanske får vänta till imorgon, och komma med en sjudundrandes träningsvärk till lektionerna i Laholm. Hej Hej Hej!

image180


Inte roligt..!

image178

Orkar inte gå och köpa mjölk till lasagnen, orkar inte gå och köpa alvedon, orkar inte fjäska för J. Men det var snällt att han bärde in mig till sängen förrut så att jag skulle vila ^^,
Konstigt nog blir jag grymt sugen på att hårdträna när jag är förkyld. Men varför göra skadan värre och riskera hjärt/hjärninflammation. Dumt.
Har precis kollat in avsnitt 23 av Greys Anatomy. Och lasagne till detta vore gott!
Eftersom jag inte orkar ngnting, får jag, näsan och toarullen kura ner oss djupare i soffan och fortsätta min min önskelista.


Dogs

image176


image177



Jag säger inte så mycket, utan låter bilderna tala för sig själv. Vill ha huuuund!

Måndag & Helgen

image175


Blev inte så mycket gjort under helgen, vilket kanske var tanken.. Jag & J låg ute på gräsmattan igår och försökte sola lite, men vi gav upp när det blev tråkigt. Men det var så varmt ute!! Flyttade om möblerna lite i vardagsrummet oxå.. Blev inte helt nöjd, så får komma på en ny lösning!

Varit ledig oxå, eftersom dansen på Halmstad Dansklubb är slut för terminen. Men jag ska jobba vidare ändå. På onsdag är det jag som ska vikariera för Laila Adele i Laholm 2 lektioner. Samma sak nästa tis&ons. Ska bli skoj, hoppas att de är duktiga så man kan jobba hårt med dem...!

Dock har jag blivit förkyld, och skyller på Js envishet med att ha fönstret vidöppet igår kväll ^^, Jag veeet Nikki, man blir inte förkyld av det, utan virus (Rätt?).  Jag ska iaf orka ta cykeln bort till Kajskulet och lämna en sak.

Gjorde blåbärspaj igår (med några ynka hallon som var kvar!) och den blev suuur! haha, kanske skulle haft mer socker och mera smuldeg :) Men den slank ner ändå!

Sommarjobb? Jaa, jag har sökt en massa, fått 1 (Ikea) men är som sagt väldigt kluven om jag ska ta det. Och på tal om sommarjobb så har jag fått funderingar på att läsa Tekniskt basår här om ett år. Vill jobba ett år till. Då har man förtur in på de flesta ingenjörsutbildningar. Jag? Ingenjör? Visst, om jag hittar en utbidlning jag verkligen verkar intressant, klarar jag nog det... Och jag som vill bli företagsledare, måste nästan ha en ingenjörsutbildning..  Yeah, yeah! vi tar det då..

Nepp, nu ska jag somna om en liten stund, så kanske jag vaknar frisk! ;)

Take care!

fiint!

Denna kläningen från Asos tyckte jag var riktigt fiin..! Passar kanske till bröllop med en vit, tunn kofta..!


Babel

Åhh, älskar filmer som får en att tänka, gråta och märka att man har det jävligt bra..! Har precis tittat på Babel för mig själv, och den kan jag starkt rekomendera. Att Brad Pitt är med är jäkligt bra det med, även om han börjar komma till åren + killen som var med i den spanska film jag såg med skolan; En motorcykels dagbok lr ngt liknande. Bra het kille!

Se den!


image171
 
image172

image173



Torsdag

Blev inget möte idag, utan bev flyttat till nästa torsdag. Det innebär att jag är heelt ledig idag med. Har lovat min sambo att gå och hämta våra extra nycklar (vi har levt på 1 nyckel i 2 månader haha!)

Solen skiner på en klarblå himmel, så när ipoden har laddat klart ska jag ta mig en promenix ngnstans. HFAB som sagt och hämta nycklarna.. Sen blir det stoooorstädning i garderober och byrålådor så man har en gnutta kolla på kläderna iaf! :)

Tur att min syster kom på besök i helgen, för jag trodde allvarligt att ngn hade snott min rosa adidas t-shirt i tvättstugan eftersom jag aldrig sett den sen jag tvättade.. Tydligen hade den hamnat mellan påslakanen! haha!

Nu ska jag & t-shirten gå ut! Tjingeling!


42875-116

Ikea

image170




Jag går förtvivlat här hemma och tänker, tänker, suckar, hittar en lösning, finner att lösningen inte funkar, tänker igen och suckar ännu högre.. HUR ska jag göra i sommar?!

Att åka bil fram&tillbaka till Älmhult-Halmstad varje dag lönar sig INTE. Det är minst 10 mil. Att pendla kan jag glömma. Det tar typ 3 h.
Att hyra lägenhet är oxå dyrt. Därför vore det perfekt med någon som hade ett rum lr en säng över som jag kunde få låna några dagar i veckan, så jag slipper åka bil 20 mil om dagen..

HJÄLP!!

Dumle Apple-Pear

Gick en quick-step till Hemköp förrut och inhandlade toalettpapper. NÖDvändigt, eftersom det var sluut..! haha! Fick även pröva på Dumle med smaken Apple-Pear som mammsen förtvivlat letat efter hemma i Åmål, men utan resultat. Smakade utsökt! ^^,

image169

Future!

När jag i framtiden får barn så har jag redan bestämt vad mina förstfödda ska heta, så våga inte sno ^^,

- Othilia, om det är en tjej. Kan det vara pappas farmor som hette så?

- Oskar, om det blir en kille. Efter morfars pappa.
 
Men först vil jag & J ha en hund. Golden? Border collie? Setter? TAX? nejnej, absolute inte tax. En Frida-hund (Border Collie)  vore fint. Fin, smart och hängiven ras...

42875-83

Älskade & saknade Frida.


Helgen som gick


image167


Efter att på fredagskvällen kommit hem från träningen med Cornelya & Kattis, slog jag mig ner framför datorn med champagenflaskan och "firade" mitt jobb på Ikea. För mig själv. Men även vätskan nådde sin botten, och jag blev lite slirig och lade mig i sängen.

På lördagen var det dansuppvisning på stora torg här i Halmstad, och jag & Cornelya fick dansa till en hackig låt. haha! Mötte upp J som kollat och vi gick hem och jag fick städa innan min syster och hennes pojkvän skulle komma hit.

Vi tog en biltur ut till Tylösand och kollade in alla fina hus och en barfotapromenix på stranden. Tacos efter det, och sen gav vi oss ut i den vilda staden. Där besökte vi först Cafeét och sista Lilla Helfwetet. Dåligt med folk på det sistnämnda med tanke på att det var lönehelg. Tråkigt! Blev uppraggad av en norsk : "Hej! Jeg har kollet in deg!" haha!

Började jobba halv ett på söndagen, så det fanns inte tid till att dagen-efter slappa. Kom hem vid sju efter jobb + genrep, inte alltför pigg ^^,  Måndagen skullev i ut till Tylö och spela minigolf efter lite "fönstershopping" inne i stan, men det var tydligen stängt, synd. Den banan ser himla rolig ut!

Senare kom några klasskompisar till J + deras flickvänner hit, och vi gick bort till Bolmen och spelade Kubb. Jag, Nikki & Fredrik tittade på. :P Förfest här hemma igen, och jag var inte alls på partyhumör, utan drack vatten och vaktade stereon, då de gärna spelar för jävla högt! haha! Partybromsen.

Sen begav sig de ut på stan, och jag stannade hemma! Lika bra det tydligen, för J kom hem tidigt :)

Veronika & Fredrik begav sig hem mot Åmål igen igår efternmiddag, och jag begav mig mot Halmstad teater för terminsuppvisning. Fick dansa min & Kattis dans själv när instruktörerna skulle visa upp sig, eftersom klanten skadat foten (för typ tredje gången på 3 månader!). Det gick bra, glömde bort sista åttan, men inget som märktes eftersom jag var själv! :) Fick rosorn av elever, sen fort hem till soffan!

Idag är jag heeelt ledig, ska deklarera (ute i goood tid!), städa undan, handla lite och förbereda mig inför mötet i Laholm imorgon!


The Killers- Read my mind

Have a nice day!

RSS 2.0