Söndag


image573
Det blev ingen löpturigår. Haha, Jag ville springa själv, men fick köra runt på herrn i huset till Max och Ica istället. Jag tog ett Low Carb-mål (dvs. burgare, ost och tomat med stora salladsblad som bröd) för att vara nyttig. Sen snodde jag några pommes oxå! :)
Vi skulle laga fläskfilé till kvällen var det tänkt, men vi blev bjudna på tacos hos Martin&Emelie. Jag har inte varit i deras nya lägenhet, och den var riiktigt fin. Högt som attan i tak och tjusigt inreden. Vi tittade på Melodifestialen, som hade ett riktigt dåligt start-fält! Face -84, I love europe. Behöver jag säga mer? Sen spelade vi Alias, och jag har aldrig varit riktigt bra på sällskapsspel, men tjejerna vann! :)
Hem och sova sen! Jag drömmer ofta att jag är i en stor aula och ska gå upp och sätta mig, men trapporna är så branta, att man nästan får klättra upp och jag är rädd för att ramla ner. Konstigt!

Kommentarer
Postat av: Milla

Hallå!
Du borde få pengarna tillbaka om detta är din bild på dig i gymmet, men dom måste ha hoppat på dig fort kilona sen sist vi sågs. Själv sitter jag och äter en stor skumtomte, inte helt fel.
Kram Milla

2008-02-10 @ 20:52:12
Postat av: marika

Tiden går fort vettu! ;) Jocke har blivit en feeder, haha!

2008-02-11 @ 12:58:23
Postat av: msv

När du skriver om branta trappor, tänker du då på när vi var i Sthlm och såg "björnfilmen" på Naturhistoriska eller var det var.

2008-02-12 @ 04:09:23
Postat av: marika

Ja, ungefär som de trapporna, fast snäppet brantare!

2008-02-13 @ 10:14:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0