I-landsproblem.

Det finns saker i vardagen som kan göra en allifrån en gnutta upp till riktigt irriterad. Jag tog tag i saken och gjorde en lista som jag kommer att fylla på allteftersom:

 - Titta-på-bilder-på-Facebook-ljudet. Man ska titta på en väns (men som ni bekant kanske vet behöver man inte känna personen i fråga, folk addar hej-vilt i jakt på flest vänner. Hm, borde blivit en egen punkt) bilder. Har man ljudet påslaget på datorn hörs det ett slags segt dubbel-klick. Eftersom man inte granskar bilderna alltför noga utan klickar fort fram bland bilderna, blir det en del klickljud. Det går bra de 3-5 första bilderna, sen har ljudet förvandlats till något irriterande nog att man känner tänderna gnissla mot varandra och ett vemod kommer över en att  man måste förflytta sina flinka fingrar till knapparna som sänker ljudet.

- Skulle-ha-tagit-en-kasse-till. Man står vid kassan och ska välja hur många påsar man ska ha för att stoppa maten i. Det handlar lite om känsla, hur mycket plats tar maten? Ibland blir det fel. Man snålar med kassar. Följden blir att man bär en tung alt. fullproppad kasse som skär in i handen eller att man får bära brödet i andra handen. Kanske inte större problem om man har bilen 10 m utanför affären, men ska man gå kan det bli en pina ;) Jag kan vara för lat för att be om /köpa (man får dock inte gratis påsar i större städer, de kostar. Förr i Åmål kunde man säga "Jag tar en kasse extra" efter man betalat och man fick den. Nu ska man även betala där) en extra påse, så då får man ta det i-landsproblemet.


Har ni några bra/dåliga i-landsproblem som man kanske inte tänkt på?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0