Åh härliga tisdag!

Sovmorgon och 70% av julklapparna fixade! Tom. julkorten är påskrivna ;) Framförhållning, jo tackar!
Nu ska det bli matlagning, fruktansvärt hungrig här!

Tänkte bjuda på lite bilder:


Halmstads bibliotek som går ut i Nissan, & bron över till Nissa strand och bibblan. Bild 3: Ungefär där framme ramlade jag med cykeln!



Bild 1: På med kläder och ut i kylan för att handla julklappar! Bild 2: VARFÖR SKA MAN HA DESSA?! Bild3: Massa presenter i där!


Igår hittade jag filmen jag letat efter så länge! Trolltider. Lovar att det blir pepparkakor och glögg under en filt med den hemma i Mo till helgen. Och efter en lång dag i skolan orkade jag inte laga mat, så jag köpte färdig pizza! ;)




Kommentarer
Postat av: Milla

De fina strumporna vore kanske något för Fredrik i present, att ha i sina jägarstövlar.Hör av dig om du kommer på ngn present eller julklapp till någon, annars syns vi till helgen.
Kram Milla

2007-11-28 @ 10:45:52
Postat av: Marika

Milla:
Hahaha! Javisst, han skulle iaf känna sig "sexigare" ute i skogen! Visst. Jag tänkte vi skulle ha Trolltoder-maraton ngn kväll, dvs. torsdag eller fredag! Jag har nu köpt till Hannah, pontus, pappa, håkan och mormor. Mormor får ett par superduper sköna tjocka strumpor. Hon är ju som sagt lite svår att köpa till! ;) Till dig har jag en massa alternativ, vet inte vilka jag ska ta! Nikki är SVÅRARE! =P KRAM!

2007-11-28 @ 12:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0